TERUGBLIK Nationaal Transportcongres

Het eerste Nationaal Transportcongres zit erop. Half mei verzamelden prominenten uit de sector zich in Studio A12 om er te luisteren naar de trends in de sector. De inspiratie kwam van experts en ervaringsdeskundigen maar evenzeer uit het netwerken in de wandelgangen.

Dagvoorzitter Walther Ploos van Amstel schetste de belangrijkste trends waarna Wim Roks namens werkgever Simon Loos zijn ervaringen met de verschillende aandrijfopties deelde. Opvallend: elektrisch is verre van emissievrij.

Na de pauze betrad Rogier Laan het podium om te spreken over de verschuiving van betalen voor bezit naar betalen voor gebruik. Een kolfje naar zijn hand, gezien zijn werkgever: TIP, bekend van de trailerdiensten.

Carlo van de Weijer blikte vervolgens, op zijn unieke humoristische manier, vooruit op een autonome en elektrische toekomst. Het werd een relaas over de weerbarstigheid van verandering maar ook hoe onontkoombaar die is. Een mooi bruggetje naar De Verbinders, ofwel Joep van Deudekom en Rob Urgert. In een controversiƫle sessie gaven zij inzage in de menselijke psyche.

Het aansluitende netwerken ging uiteraard gepaard met een smakelijk walking dinner. De teneur onder gasten en sprekers? Volgend jaar weer!

Foto’s


Video


POWERED BY WIJLHUIZEN


Sponsoren:


Mediapartners:


Deel dit event met uw eigen netwerk