Walther Ploos van Amstel
Dagvoorzitter

Hij is onder meer voorzitter van de jury van de Nederlandse Logistiek Prijs van de Vereniging Logistiek Management, de Expertisegroep Raad voor Verkeer en Waterstaat en de Kennisraad van EVO, expert bij het IMCC en betrokken bij de ontwikkeling van opleidingen bij de Open Universiteit, en de LOI. Hij is commissaris bij Versteijnen Logistics in Tilburg.

Behalve als wetenschapper is jhr. dr. Walther Ploos van Amstel ook actief als house-deejay.

Wim Roks

Wim Roks heeft  een achtergrond in de truckindustrie op het gebied van aftersales, sales, testwerk en leasing. Daarnaast is hij latent Neerlandicus.
Uiteindelijk heeft hij  ervoor gekozen om alle goede adviezen zelf in de praktijk te gaan brengen bij Simon Loos.
Als fleet manager is Wim verantwoordelijk voor aanschaf, onderhoud en exploitatiekosten van het wagenpark.
En last but not least het verkennen en testen van innovatieve aandrijftechnieken in onze operatie.
Dat betekent continu met het ene been in de wetenschap en met het andere been in de dagelijkse praktijk.

Rogier Laan

Rogier kwam in 1989 werken bij TIP/GE. Binnen TIP, Key Lease, en GE in Nederland, Spanje, en Italië, bekleedde hij diverse internationale commerciële en general management-functies, wat uiteindelijk leidde tot zijn benoeming als Directeur Pan-Europese Accounts. Rogier werd in 2009 aangesteld als Commercieel Directeur Europa bij TIP Trailer Services. In 2015 promoveerde hij tot General Manager voor de Regio Benelux. Voor TIP/GE werkte hij als financial controller voor de Nederlandse overheid, Gelco, en Citicorp.

Carlo van de Weijer

Carlo van de Weijer heeft een brede ervaring in de auto-industrie met onder andere leidinggevende posities bij Siemens en TomTom. Momenteel is hij directeur Smart Mobility aan de Technische Universiteit Eindhoven en lid van de raad van commissarissen van een aantal high-tech bedrijven en start-ups. Hij reist de wereld over om ministeries en bedrijven te adviseren over de toekomst van mobiliteit en is een internationale spreker op het gebied van exponentiële technologie en de toekomst van hightech, onder meer als faculty member van de Singularity University in Silicon Valley. Verder is hij wekelijks columnist voor het FD over de toekomst van mobiliteit.

Joep van Deudekom & Rob Urgert

De samenwerking tussen Joep van Deudekom & Rob Urgert leverde een aantal televisieprogramma’s, boeken en interactieve quizzen op.


Deel dit event met uw eigen netwerk